2012-10-31
21:25:15

Musiken är min bästa vän
Det finns inget jag njuter av lika mycket. Musiken är #1. Det finns ett sånt stort urval. Sök på YouTube eller Spotify. Just nu är jag lite beroende av David Guetta - She Wolf (Falling To Pieces) ft. Sia (Och med lite menar jag att jag typ lyssnar sönder den.) (y) Sen så är det några låtar som inte ligger långt efter.
 
  • Demi Lovato - Give Your Heart A Break
  • Fun - Some Nights
  • Fun - We Are Young ft. Janelle Monáe
  • Swedish House Maffia - Save the World
  • Bridget Mendler - Ready or Not
  • One Direction - More Than This
  • Avicii - Levels
Det är väl typ det jag lyssnar på just nu. More Than This lyssnar jag bara på för att jag stört älskar Niall's solo. Hehe, älskar hur hans röst låter ^^ Jag lyssnar på alla möjliga sorters musik stilar. Är det nog fler som gör :P Något som gör att jag just älskar musik är nog att det finns så stor variation. Är man deppig så finns det bra låtar som får en på bra humör igen. Är man ledsen så finns det låtar med musikvideos som får en att börja skratta. Man kan uttrycka sig själv genom musiken. Man kan lära sig mycket om en annan person genom vad den lyssnar på. Tror jag i alla fall. Det känns som det. Lyssnar någon på lugna låtar så är oftast personen själv lugn. Lyssnar personen på massor av olika är den ofta mångsidig av sig.
 
Har tydligen en massa av skriva av mig. Haha, fortsätter ju bara att skriva. Jag har ju inte direkt skrivit mycket om mig själv. Det ser man ju på sidan. Står ju bara lite snabb fakta typ. Men i inläggen så får man nog reda på mer och mer om mig.
 
Att jag är noga med hur jag stavar. Att jag skriver väldigt likt vad man ser i böcker. Inte med en massa "slangord". Kanske har det något med att jag gillar att skriva små noveller? Att jag är väldigt petig? Finns en massa anledningar. Men den största är nog att jag halvt vill bli författare. Har inte en aning om varför. Jag har helt enkelt en massa fantasi. Och någon vart måste den fantasin försvinna. Varför inte ner på papper? Jag älskar detsutom att läsa. Är jag tillräckligt passionerad av en bok jag läser så läser jag ut den snabbt. Spelar ingen roll om den är på 400-600 sidor. Utläst på några timmar. (6-10 oftast...) Kan ha på musik i bakgrunden ibland. Sitta vid tv:en och ha en syrra på sidan om en. Men det är bara ibland. Oftast isolerar jag mig i mitt rum :P Lägger mig i sängen med en läs lampa.
 
Nu vart det en MASSA text. Men nu har du som läser det här inlägget en massa att läsa igenom. Trevligt för dig. Tror jag är less nu. Less på att skriva xD Har du som läst såhär långt någon fråga får du väl skicka en kommentar ;)
 
Om det är någon som funderar på hur jag som skriver allt det här ser ut får ni vänta ett tag. Ska fixa en profil bild. Funderar på att ta samma som jag har på FaceBook. Blir liksom lättast så. Haha, kommer nog krossa mångas "bild" på hur jag ser ut. Jag är brunett, har konstig ögonfärg, ganska lång, har vampyrtänder och är inte smal. Jag skäms och bli inte generad över att skriva det. Det är bara ren fakta. Jag är inte smal, men det är inte något jag kan göra åt det. Jag är inte född med en fin "pinn" kropp. Nej, jag är född med en ganska kraftig benstomme. Men för det så är jag inte tjock. (Det anser inte jag i alla fall) Visst flera gången har tanken; "Varför kunde inte jag få ha en fin tunn kropp?" gått igenom mitt huvud. Men jag ser hellre ut som jag gör nu är som ett benrangel.
 
Ni som nu har en fin smalkropp. Ta inte åt er. Jag vet att jag nyss har skrivit om en väldigt känsligt ämne. Många som är smala tänker "Nej fy vad tjock jag är." Kanske inte just du som läser det här har sagt det. Ta inte åt dig då. Kanske de personerna även säger det högt. Så andra kan höra det. Men tänk då på att det finns andra som är/kan vara avundsjuka på hur just du ser ut. Som faktiskt blir rent utav av skit förbannade på att höra den personen säga det. Som faktiskt kan få lust att ge den personen en käftsmäll.
 
Till alla som läst det här. Bara så att ni förstår det. Jag tror inte att jag är någon märkvärdig. Jag är bara, ja bara, en av alla personer som bor i Sverige. Som har en hjärna, som har tankar om livet, som ibland undrar är det verkligen värt att göra det här och det här? Med risk för att låta som en präst nu. Livet är en gåva. Ta vara på det. Man gör många misstag i livet. Det är bara något man får leva med. Man lär sig av sina misstag. Oavsett om man vill det eller inte så lär man sig av sina misstag.
 
Nu orkar jag fan inte att skriva mer. Haha, har ju annat att göra. Typ xD

2012-10-29
02:27:32

Kusin Vitamin
Är hos kusin vitamin just nu. Ska vara här under lovet. Vad mer kan jag skriva? Har ju inte hänt så mycket. Har bara legat i sängen och kollat på film och serier. Gått en sväng till mormor. (Som jag säger momma till.) Haha, fast det förstås. Alla på mammas sida av släkten säger momma och moffan till mormor och morfar så det är ju inte så konstigt att jag säger det? Klockan är mycket ser jag. Vet inte om jag har något mer att skriva. Händer ju som skrivit inte så mycket. Någon som läser det här kanske tänker; "Jaha, vad har du sett för filmer då?". Det jag jag berätta.
 
  • The Help
  • Snow White And The Huntsman
Sen har jag sett serier. The Vampire Diaries. Har ju börjat som från början. Har för mig att jag skrivit om det i ett tidigare inlägg :P Ska inte skriva mer nu. Ska bara posta det här inlägget sen är det datan som stängs av ^^ Godnatt säger jag bara.

2012-10-26
16:26:00

Halloween
Ska käka nu sen ska jag åka på en Halloween fest. Förmodligen så kommer jag vara äldsta "barnet". Typ bara småbarn som kommer vara där xD Vilken tur att jag ska få vara en Spåtant då. Sitta vid en kula och fråga: "Vad vill du se?", "Jag ser något mörkt komma". Och sånt ;D

2012-10-25
18:30:54

Rudolf Med Röda Mulen
Just nu är jag Rudolf. Ja, just den Rudolf. Han med den röda mulen. Vet inte hur men det har hänt. Av alla platser i ansiktet man kan få finnar på har jag fått en illröd på näsan. Nästippen för att vara exakt. Men va fan. Le, låtsas som ingenting och vänta tills skoldagen är slut. Sen när man är hemma är det väl bara att dränka näsan i finn borttagningsmedel :) Kanske inte dränka då men, ja. Du som läser fattar nog. Idag har i alla fall varit en bra dag. Förrutom orienteringen som alla var tvungen att vara med på. Alla 7:or i min skola. Likamed 48st. Dock har ju vissa turen att få vara sjuk och vara hemma och lata sig. Medans andra får springa som tokar runt på ett berg och gena över tomtar. Plus att nästan gråta av lycka när man hittar kontrollen man letar efter. (Var nära på att bli underkänd i orientering). Men, ja. Där är den dumma stämpel saken. Mitt i ingenstans. Hehe.
 
Har förresten inte varit inne på typ två tre dagar. Har inte haft tid. Vart däröfr inte så förvånad när jag loggade in och såg att man knappt fått några besökare ^^ Har inte så mycket mer att berätta. Inte heller har jag några bilder att bjuda på ;)

2012-10-22
19:22:07

Orientering
Fy fan vad kul det är med orientering. Fy fan vad kul. Nä, men jag säger bara fy fan för orientering. Avskyr det (y) Finns inget kul med det. Varken kul att springa runt i blöt mark eller att leta efter kontrollerna. Jag erkänner att det är lite kul att söka efter kontrollerna. Speciellt om man hittar dem före killarna (y) Hehe, nä men idag hände något så fruktansvärt pinsamt så jag vågar inte ens skriva om det... Kan säga att jag aldrig upplevt samma känsla någon annan gång. Sen blev det inte så mycket bättre när man pratar med en tjej i bussen påväg hem efter skolan och får veta lite saker. Hyffsat chockad blev jag idag i alla fall. Idag har det också varit matteprov. Två stycken. Gick faktiskt riktigt bra. Men hehe, om man har en pappa som man kallar för levande miniräknare så borde det nog gå bra på matten ^^ Sitter just nu och suktar efter ett nytt objektiv. Är begagnat, men för det är det inget fel på den. Speciellt nu när jag verkligen vill ha det ^^ Men, nä har föräldrarna inga pengar på kontot är det möjligt att buda på Tradera. Nu ska jag nörda lite mer på Farmville 2 på Facebook sen ska jag duscha, vet inte vad det blir sen. Se ett Vampire Diaries avsnitt tills håret har torkat kanske? ;D Låter frestande...

2012-10-21
14:30:38

Regniga Bär Typ
Här kommer fler bilder nu när jag har tid :D
 
 
 
Är btw jätte glad :D Listade ut vad jag hade gjort med GIMP som gjort att programmet inte kunde hitta fonterna xD Hade råkat radera två filer typ. Men de fanns i papperskorgen så det var bara att klista in dem igen :D Så, glad som jag är nu så sitter jag och skissar och sånt på den nya bloggdesignen :D

2012-10-21
12:42:12

Regnigt
Har regnat mycket 0här där jag bor. Inte så konstigt eftersom jag bor nära havet och kusten men xD Eftersom det har regnat så är det vatten som är med på bilderna. Här är tre av bilderna. Kommer upp två andra senare ^^
 
 
 
 

2012-10-20
22:21:00

Gråter nästan
Är såååå glad. Fick 103 sidvisningar igår. Det är sjukt mycket enligt mig. Visst det finns jätte många bloggare som får över 400 varje dag. Men de har ju förmodligen bloggat ganska länge. Skapade min blogg 3 juli. Så, så länge har den inte funnits. Men tillbaka till att jag är så glad. Är verkligen tacksam för besökarna. Har inte kunnat lägga upp några bilder idag. Har inte varit hemma. Varit i Birsta och handlat mat med mamma sedan har jag varit en stund hos min mormor och morfar, samt mina kusiner. Haft fullt upp idag. Men imorrn så har jag några bilder som skriker att de vill läggas upp. Har btw inte berättat det här men jag är en nybörjar fotograf. Köpte kameran någon vecka före bloggen skapades ungefär. Så ja. Tänkte bara dela med mig av den informationen ^^ Har förresten börjat fundera på hur nya bloggdesignen och allt ska se ut. Har "småspånat" på det. Nu ska jag kolla på Flickvänner från förr på Sjuan :) 
 
Här är en bild som visar att det verkligen var 103 sidvisningar <3
 
 

2012-10-19
18:22:00

Raindrop
Älskar den här bilden.
 

2012-10-19
17:32:49

Saga <3
Här hon :D Min underbara Saga <3 Hon är bara för fin! <3<3<3
 
 
 
 
 
 
 
Vart för få bilder på henne tycker jag. Men, en annan dag när det är finare väder ute då jävlar ska det fotas! :D

2012-10-19
16:37:00

Saga din knäppis ^^
Haha, sitter och redigerar bilderna jag fotat på min kompis idag. Hon sitter bredvid mig just nu är när jag skriver det här. Hon berättade nyss att hon sa åt våran gemensamma kompis. Skumt det kändes att skriva det xD Gemensamma kompis. Aja, hon berättade att hon sa under den sista timmen av skoldagen idag; "Stay strong just one hour left." till henne. (Lite skratt här nu då) Men hon såg lite såhär nära inpå grav allvarlig. Var bara tvungen att dela med mig av det här (y) Haha, kul var det iallafall :P Men vad kan man säga/skriva. Hon är lite speciell Saga :) Men det är det som gör att vi funkar så bra som kompisar. Liksom ett välsmörjt kugghjul ^^ Jag är ju minst lika konstig :D Btw, bilderna som jag fotat på henne kommer om en stund.

2012-10-18
18:00:10

The Vampire Diaries
Sitter och nördar The Vampire Diaries. Har börjat se om serien från första början. Är på första säsongen en så länge, men innan månaden är slut lär jag vara på andra. Hehe, lär inte kunna sluta kolla nu när jag börjat. Jag har skrivit förut att jag skulle fotografera katterna mina. Det vart tyvärr inte av när det tok regnade. Vart inget fint ljus på bilderna. Haha, har ingen lust att skriva just nu :P Nä, jag ska se klart avsnittet jag kollar på just nu sen ska jag fortsätta se ett annat avsnitt. Om inte pappa ska sitta vid datan förstås. Nej, nu orkar jag inte det här mer. Synes ni som läser :D

2012-10-16
21:14:32

Skakigt.
Haha, bilden är lite skrattretande typ :P Har varit väldigt olika bed besökarna. Lite av en bergochdalbana tycker jag ;)
 

2012-10-16
20:17:00

Annorlunda för en gångs skull...
Hejsan ni som läser. Nu ikväll tänkte jag göra något annorlunda. Som vanligt när man loggar in på sin blogg så kommer det upp bilder på sidan med länkar till andra bloggar. Ibland så ser jag någon bild jag tycker är intressant och klickar in på bloggen. Just ikväll var ett sånt tillfälle. Tänkte länka till de bloggarna nu :) Visst, vissa har säkert redan varit inne på bloggarna och sätt bilderna och det men ändå. Finns ju många som förmodligen inte har gjort det ^^ Så här har ni länkarna :D
 
 
http://camillasjolander.blogg.se/2012/october/index.html
 
http://angeliqe.se/
 
http://iphotography.blogg.se/index.html
 
Njut av deras inlägg och bilder nu people :D Det har jag gjort ;)
 
 
Sedan tänkte jag komma med nyheten att jag ska fota imorrn. Blir förmodligen några växter som jag tycker det skriker höst om, men kanske får jag lust att ta kort på de två kattungarna som vi har kvar. Hade tio i början av juni till slutet av augusti. Sedan i augusti så började fler och fler försvinna. Nu är det bara två kvar. Drutten & Lill Fisen. Är det soligt så kommer jag helt klart att ta kort på katterna :) Kanske även lilla fröken fräken Tindra. Det tragiska är ju att hon jämt ser så sur ut på bild xD Haha, men hon är världens mysigaste katt, satt på ens axel när hon var liten ^^ Ska rota igenom lite bilder på kameran och se om det finns några bilder jag inte laddat upp. Finns det några bilder så kommer de upp i ett inlägg efter det hära. 

2012-10-15
16:56:00

Jaha...
Erkänner att jag har varit riktigt dålig på att blogga xD Men, det finns inte mycket jag kan göra åt det. Har ingenting att skriva om, har inga nya foton att lägga upp. Har typ nästan inte en tanke om bloggen längre. Vet inte riktigt varför men det har blivit så.
 
Har iallafall en nyhet jag kan dela med mig ;D Även fast jag inte är frisk, så har jag varit på skolan idag. Tur var väl det annars hade jag aldrig upplevt en sak. Men vad det är. Det är hemligt ;) Fick lite av en chock när jag såg det :P Så mycket kan jag berätta. Haha, nej men nu ska jag lata mig och kolla film. Ska bara komma på vilken xD Funderar på Twilight. Har ju alla som finns än så länge (y) Fan vad taggad jag är för att åka på bio och se sista delen. Läste ju boken i typ våras eller något sånt ^^ Duktigt gjort om jag får säga det själv. Tegelsten till bok. Inser en sak nu när jag läst ingeom allt. Vad mycket smilies jag har använt. Haha, är nog för att jag har så blandade känslor just nu *_* Nej men nu skriker första Twilight filmen efter mig. 

2012-10-13
13:59:18

Ap trist
Ja, jag är fortfarande sjuk, är inte ens på bättringsvägen och mår piss. Känns som att mina hjärna är stekt. Orkar typ inget. Men sitter här just nu och skriver det här. Samtidigt som jag tänker på en sak några tjejer och ibland några killar brukar säga. Tycker det låter as kul xD Hade liksom aldrig hört någon säga "Satfläsk" förut. Men så en dag, kommer faktsikt inte ens ihåg varför hon sa det. Tror det var när vi körde knogpoker eller något. Så brister en tjej som heter Emilia ut: Satfläsk! Hehe, jag började typ as garva då xD Trodde jag inte skulle säga eller för den delen skriva det men. Jag saknar skolan... När vi har "hål" eller har lunch så brukar vi sitta nere i cafeterian och spela kortspel. Bluff, Hjärtersju och några sånna spel. Ibland kör vi knogpoker och fan vad kul vi har ibland. Haha, fast jag blir typ as rädd när en tjej som heter Saga ska skjuta på mig O.O Vet fan inte hur hon lyckas men. Hehe, har fått början på ett ärr tack vare henne (y) Nä, men nu vill jag typ sova eller något. Är skit trött. Sedan ska jag små dampa över att mitt GIMP har blivit knäppt. Står att det inte finns några textfonter O.o Haha, om någon av er som läser det här vet hur man fixar till det snälla skriv i en kommentar! ;D Bäst jag är på att skriva jätte osammanhängade! ^^

2012-10-12
10:02:25

Omprogramerad Dator
Så, nu äntligen efter några veckers väntade så har det äntligen hänt. Pappa har omprogramerat datorn. Nu måste jag ju dock ladda ner alla programmen som jag hade förut (y) Men helvete vad snabbt datan går nu alltså :D Ska sätta mig och rensa igenom en massa mappar nu, sen ska jag sätta igång med att fixa ny header och göra om hela bloggen (y) Har förresten typ ögonfluss så ser sitkontigt ut när jag skriver xD

2012-10-11
11:48:38

Aw *-*
Haha, syrran är ju bra söt hon ^^ Hon sitter här bredvid mig och frågar om vi ska spela "Den försvunna diamanten". Svarar henne att vi ska göra det om en liten stund ^^ Så går jag in på kusins blogg, hittar ett inlägg och börjar läsa. Så säger hon: "Moa, tänk om det skulle finnas en sån där pil. Fast med choklad på och glass inuti." Så jävla söt hon är alltså. Haha, och när hon ler mot mig med stora blå ögon så vill jag ju bara smälta *-* Haha, nej. Men jag var tvungen att dela med mig av hennes fundering ^^ Sedan så kan ni ju passa på att kolla in min kusins blogg också ;D Här har ni en länk dit! :D 
 
» http://ladey.blogg.se/ «

2012-10-11
11:20:04

Tysk Spets ^^
Här är bilderna jag skrev om förut ^^ 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2012-10-10
19:40:39

Färg granna löv
Är som tidigare skrivet sjuk. Då kan man ju inte göra mycket, kanske gå igenom bilderna på datan. Det är väl en grej man kan göra då? Jo, det är det ^^ Har mycket tid nu att leta igenom alla typ 30 olika mappar med foton (y) Fotar ju på allt möjligt onödigt. Tänkte i alla fall visa de här bilderna, gillar färgerna skarpt ^^ 
 
 
 
 
 
 

2012-10-09
21:06:11

Sjuk, hängig & trött
Idag skulle jag ha fotat en annan kompis till mig. Men självklart så visar det sig att jag har blivit förkyld. Halsen är tjock, jobbigt att svälja, täppt och snuvig, kunde förstås ha varit värre men. Såg fram emot att få fota min kompis SSSSÅÅÅÅ mycket idag. Men varken vädret eller min hälsa ville det. Har varit blåsigt och mulet typ hela dagen så. Nej men. Jag ska bättra på mig så att jag ska kunna fota en annan kompis till mig i helgen. Snälla låt det vara soligt! Haha, nä. Men nu ska jag se på Saving Hope och sen ska jag sova. Bara för att jag är sjuk så betyder det inte att jag ska ändra rutinerna ^^ Good Night People :)

2012-10-09
18:14:44

Facebook
En släktning till mig delade en video på facebook. Vart rent av chockad när jag såg den. Ärligt talat, jag är en djurvän. Men den där hunden hade jag fan sparkat på. Vad som helst, så länge han hade släppt lill killen. Se videon här:
 
http://www.facebook.com/photo.php?v=10151031239410876
 
 

2012-10-07
17:06:43

Bilder påväg...
I nästa inlägg kommer nog bilder på Tyska Spetsar. Egentligen är det bara en hund, men en massa bilder på henne :) Vet dock inte om de bilderna kommer idag eller imorrn ^^ Måste kolla igenom alla bilderna som jag fotade. Vart ju över 200st xD 

2012-10-07
13:33:26

Tacka & Bocka
Vill bara tacka och bocka :D
 

2012-10-06
21:21:46

Skratta eller gråta?
Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Skratta över lyckan, eller gråta över lyckan. Idag har jag slagit rekod på besöken. Rekordet var 43. Det var så många jag fick dagen då bloggen skapades. Nu idag, just vid denna tidpunkt har jag 44 besökare. Kanske får jag lite mer nu när detta inlägg publicras? Vem vet.. Tror nog att jag ska skratta faktiskt. Mycket roligare att skratta! ;D

2012-10-06
18:43:12

My beautiful model! &hearts;
Här har ni henne! :D Min underbara modell ;) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Detta är min absoluta favorit bild på henne! :D  Vet inte vad det är riktigt men jag blir typ förtrollad av henne! ;D
 
 

2012-10-06
18:31:52

Kakfrossa & Fotografering
Idag har jag varit på en kakfrossa (y) Många goda kaker. Hursomhelst. Min kompis var där. Hade frågat henne igår om hon ville vara modell för mig. Så efter att vi pratat lite smått åkte vi hem till mig, typ mindre än två minuter ifån kakfrossan ^^ Tyvärr regnade det <.< Men efter ett tag så vart det lite smått uppehåll. Då bar det ut. Fick bra många bilder på henne (y) Men så fin som hon är förvånar det mig inte så mycket ^^ Kommer upp ett till inlägg senare med bilderna på henne :D Haha, min hjärna är helt fucked up känns det som xD Massor av tankar snurrar runt, när är nästa gång vi kan vara med varandra och fota, vad ska jag göra ikväll och en massa annat. Var så duktig att jag råkade tappa tangent bordet i golvet. Nu funkar det typ inte alls. Lite nu och då hänger det sig och skippar en massa bokstäver (y) xD Har typ börjat över använda "(y)". Nu orkar jag inte skriva mer :P

2012-10-03
21:00:36

Grey's Anatomy
Är så taggad, nu börjar Grey's Anatomy! :D Tror jag ska dö! Aja, måste stänga av nu och titta! ;D 

2012-10-02
20:54:48

Tänker & tänker...
För mig är det faktiskt ganska mycket att ha ca 10 besökare om dagen. Jag menar, det är inte ens vad jag trodde jag skulle få från början. Kanske högst 3? Blir lite förundrad till varför de besökarna kommer. Jag menar, jag skriver ju inte direkt om något intressant. Sedan så är ju mina bilder inte i proffs klass direkt. Så sitter nu och funderar, vad är det som gör att besökarna kommer? Har de trist och klickar bara runt lite? Eller vad är det? Haha, läser igenom det här just nu och får själv en känsla om att jag inte gillar besökarna. Men det är ju tvärtom. Tycker det är rolig att man kollar vad jag gör på min blogg. Kanske lite trist att jag inte uppdaterar nå ofta alls men. Har värsta huvudvärken just nu, håller säkert på att bli sjuk, skulle inte förvåna mig. Mitt imunförsvar = Dåligt. Haha, nej men nu ska jag publicera det här inlägget och borsta tänderna för att sedan sova. Kanske kan sova bort huvudvärken (y)