2012-12-25
20:59:00

Julbord :D
Ska precis börja packa så jag kan åka till moster ;) Hon är ju här nu och ska snart åka hem o,o Orkar inte vänta tills när min familj ska åka ner till dem. Så ja, jag åker hem till moster snart ;) Ska vara där bra länge :D Testade objektivet idag även fast det snöade som bara den. Zoomade ju bra... Men kvalitén var ju inte direkt den bästa.. .Haha, ska visa någon bild i något annat inlägg. Ska dra för att packa nu så nu skriver jag inte mer ;)

2012-12-24
22:18:19

Julklappar
Kunde faktiskt inte vara med nöjd. Det jag önskade mig mest i julklapp fick jag. Ett nytt objektiv. Har fått använda vanliga kit objektivet 18-55mm VR. Men nu. Idag fick jag ett 70-300mm Sigma objektiv. Inte bara det då, fick 2 böcker och lite annat också ;) Men min vecka är officiellt fantastisk. Är det fint väder imorrn kommer jag vara ute hela dan känner jag. Måste bara testa objektivet. Har bara kollat hur färgerna ser ut inomhus. Är sjukt taggade :D 

2012-12-24
13:53:34

God Jul!
 
Har bara en tillfällig header nu. Ska göra en bättre sen :P Haha, har inte speciellt julig header jag vet. Men den får duga just nu :P Sen skrev min brorsa en liten vits/dikt. Själv tyckte jag den var bra ;) 
 
Snön faller hilmen mörknar, en tjock gubbe på skyn väntar.
Han kommer med paket och glädje i sin grått, guldiga släde.
Då han la av en rejäl fjärt flög hans bralla från hans stjärt, puts väck!
Han tog tag i en av renarnas man och slet i den, som man gör på olydiga barn.
Sen sa tomten: "Vad är det där med paket? Jag vill ha julmat och gärna lite färg på mitt omålade staket."
 
Brorsan är tolv och kan inte moppa golv. Men att rimma, det kan han som fisken simma. (Bara för att jag också var tvungen att pröva att rimma ;D)

2012-12-20
15:17:00

Kallt ute, jag är inne.
Ja, det är jätte kallt ute enligt mig. Men sen så har jag inte vinter skor heller så det blir ju bara kallare. Är väl mellan 9-14 minus grader. Sen så går jag i Converse ;D Hade stövlar som var fodrade men kedjan small sönder... Har inte en aning om hur det hände. Så, ja. Jag fryser ihjäl tycker jag xD Det är ju snart jul nu. Haha, är lite efter i tid känner jag. Flera stycken har redan påpekat det men jag märker inget. Idag på bussen påväg hem är det flera som ropar: "Det är någon som pimplar på isen!". Själv är man så slow så man tror att de säger: "Jag vann en vimpel!". Så sitter man där i någon sekund och tänker: "Vad fan menar de?". Så säger jag åt Saga som sitter bredvid mig: "Kolla det är någon som pimplar." Hon skrattar och säger: "Ja, de sa ju det, de som sitter bakom oss, för jätte länge sen."
Så känner man sig som världens mest seg tänkande människa. Nu när jag sitter och skriver det här kom jag och tänka på att jag inte reagerade på vad de sa. Hur sjutton kunde de vinna en vimpel i bussen? Haha, ja. Jag är lite efter ibland jag :P Min lilla bergochdalbana har nått sitt slut. Mitt humör sjönk som F-A-N i helgen men nu stiger det igen. Nu är jag hyffsat glad igen ;D Känns ju toppen ^^ Jao, nu vet jag inte vad jag ska göra. Tänkte gå ut och fota all snö på grenarna och det men nej. Nu är det för mörkt ute. Sätter mig och kolla på One Tree Hill istället :)

2012-12-16
13:52:18

Ny header
Äntligen! :D Haha, nu har jag fått till headern. Inte den snyggaste direkt. Men det är åtminstonde inte standard headern ^^ Nu ska jag se på film ;)

2012-12-16
11:46:57

Uppdaterar
Jag uppdaterar bloggen för jävla dåligt. Kanske för att jag är i en fas där allt bara är dåligt? Allt kan inte alltid vara solsken, blommor och bin. Någon gång måste det vara storm. Tur är väl det att det finns något så härligt som musik. Vet inte riktigt vad det är med mig. När jag började skriva inlägget var jag typ på as dåligt humör. Men nu. Haha, kan inte sitta still. Musik har verkligen den effekten. Att kunna ändra ens humör. Nu ska jag typ rita eller något ;)

2012-12-14
21:02:52

Jul snart då :D
Suck, nu är det snart jul. Gud vad härligt. Är lite frustrerad just nu. Försöker få headern till att se bra ut på bloggen. Går inge vidare. Men jag ger inte upp i första taget. Haha, vet inte riktigt vad jag ska skriva. Idag igen xD Sitter typ och lyssnar på musik.. Funderar på vad man kommer få för betyg till veckan. Är spänd på att få veta vad jag fått för betyg i alla ämnena :P Nä, nu ska jag försöka bestämma en snygg font ;D Gav upp med den andra headern. Funkade inte. Så nu gör jag en ny :P 

2012-12-08
19:57:38

Hart Of Dixie & Downton Abbey
Säkert jätte många som sett Hart Of Dixie på Kanal 5 på TV. Men är det lika många som sett Downton Abbey? Det tror jag faktiskt inte. Downton utspelar sig i början av 1900-talet. Alltså är det stora klänningar, häst & vagn, krig och mycket i den stilen. Har sett typ ett halv avsnitt och tycker det är riktigt bra faktiskt ^^ Men det är ju vad jag tycker. Ska precis börja klistra ihop en massa bilder för att kunna göra en ny header ;)
 
Klappat & Klart!

2012-12-08
19:44:00

Kläder
Vill fylla min garderob med nya kläder. Så kollade runt lite på olika kläd sidor och hittade dessa plagg. Kommer lätt att köpa de ljusa jeansen och den vinröda tröjan från Gina :D
 
Dessa kläder är från Ginatricot ;)
 
 
Och de här är från H&M :)

2012-12-07
19:51:03

Modig
Ska kolla på en film nu. Filmen Modig. Vill bara tacka också. En person har varit in på min blogg idag & kollat runt över 20 gånger! :D Tackar för det ^^  Hoppas du läser det här som har kollat ^^ Nu så måste jag dra annars ser familjen på filmen utan mig o.o

2012-12-07
18:49:56

Läs inlägget bara
Skrev om rubriken typ sju gånger. Kunde inte komma på något vettigt. Aja, som du säkert ser så har jag bytt tema. orkade inte ha kvar det gamla. Vart bara jobbigt.. Så nu håller jag på med en ny header och mixtrar lite med att ta bort olika länkar och en massa sånt ^^ Haha, har precis laddat in typ 1000 bilder på datan. Skrev i det förra inlägget typ att jag skulle göra det då. Men det gjorde jag inte :P Så då gör jag det nu istället. Har en massa bilder jag planderade att använda till headern. Så det kommer nog bli bra ^^ Du som läser märker väl när förvalda försvinner ;) Haha, nu ha bilderna laddat klart så nu kan jag välja ut vilka jag vill ha ;)

2012-12-03
19:44:43

Black And White
Nu kommer det ÄNTLIGEN ett nytt inlägg. Har haft dessa två bilder på datorn jag vet inte hur många veckor. Har bara inte blivit av att jag laddat upp dem... *Skäms på mig* xD Har haft en bra dag. Förutom att jag tappade bort mobilen i bussen. Men jag hittade den efter typ 10 minuter :P Fick högsta möjliga poäng på ett SO prov. Super stolt över det. Och mamma min vart löjligt glad över det. Har inte varit med om att hon kommer fram till mig när hon kommer hem och nyper mina kinder. Så som gamla tanter gör på småbarn, bebisar och sina barnbarn xD Syntes så tydligt i ögonen på henne också att hon var stolt. Riktigt gnistrade i ögonen på henne... Glad blev man i alla fall av att göra sin mamma så stolt ;D 
 
Haha, nej vad mer ska jag skriva innan jag laddar upp bilderna.. Öhm. Jag har blivit kär i Matisyahu's röst. Älskar hans låtar. Speciellt Sunshine! Helt kär i låten ♥ Vet inte hur jag ska beskriva lyckan jag känner inombords när jag hör hans röst. Lol, men jag skulle nog aldrig känna igen hans röst på någon annan låt om jag inte hört det före xD Så, jag är inte någon expert på vilka hans låtar är. Tror det märks ganska tydligt när jag är glad. I alla fall i mina inlägg. Skriver SÅÅÅÅ många smilies. Älskar att fotografera ljus. Så härligt att se på bilderna efter på hur mycket lågan dansar. Nu har jag ca 3000 bilder att föra in från kameran. Sen när jag är klar med det lär jag sova xD God natt i förväg ^^