2013-01-22
16:41:36

Grannens Katt
Grannens katt brukar busa med Popper & Drutten. Tror inte jag har skrivit något förr om familjens katter. Popper är iaf spräcklig och korthårig och Drutten svart och långhårig ;) Kommer inte ihåg vad katten heter, grannens alltså. Men tänkte iaf ladda upp bilder på den ;) (Vet inte om det är en hona eller hane o.o) Katten är egentligen typ cream färgad men ;) Får vara svartvita bilder nu :)
 
 

2013-01-19
16:45:00

God Middag & En Rolig Kväll
Igår hade jag tjejkväll.. Vart lite olika saker som hände, vi såg på film, spelade sällskaps spel, åkte spark & snowracer ner för branta backar, spelade död när bilar åkte förbi och ja saker i den stilen. Jag slocknade ju dock ganska fort... Haha, fick veta på morronen, eller ja, morrornen och morronen, vid tolv fick jag veta att de varit vakna till halv sex typ och kollat på film, själv så sov jag i en fotölj :) Bara nån timme efter att vi klivit upp åkte alla hem.. Det var ju mindre roligt förstås men ^^ Vi åt i alla fall tacos. Gott var det, enligt mig, ganska säker på att de andra också tyckte det ^^ Har nyss ätit hamburgare. Hamburgar kött som man köper på affären och sen pommesfrites till det. Hade Farfarskaka som bröd. Funkade fin fint. Väntar på att syskonen och mamma ska komma hem. Vill ha en mys kväll med film och en massa sånt. Bara pappa som var kvar hemma (för att jag körde iväg mamma och syskonen då men). Ja, vi sov på madrasser i tvrummet. Tre på madrasser och jag och en annan kompis i soffan och i en fotölj. Skrev om det här för att jag ville ha något att skriva om. Känns tråkigt att inte ha något lite nyare inlägg på bloggen. Även fast det inte är så många som läser den då men ;) Ska se på Modo match på tv:en med pappa nu så :)

2013-01-10
17:14:00

Dot, dot, dot
Här kommer bilderna som skulle ha kommit igår, och i förrgår xD Men nu är de här. Har varit as trött och tuppat av bara sådä i soffan och sånt ;) Men nu är jag pigg, vaken och har en hjärna som förstår hur man laddar upp bilder och loggar in på sin blogg ;) Vart inte bildbomd direkt men ;) Aja, slut på skrivandet och in med bilderna ;)
 
 

2013-01-08
19:59:33

Bilder...
Nä, jag hinner inte lägga upp bilderna. Får bli imorrn istället -.- Bara för att datan blir upptagen nu. Jag är ju inte ensam om att använda den, den är ju inte min. Så nu måste jag logga ut så syrran ska kunna sitta här. See ya later alligator!

2013-01-08
18:39:00

♥ Bedårande! ♥
Haha, vi hade nyss värsta skratt attacken jag och Saga. Har precis ätit glass tårta och bokstavligt talat slickat rent tallrikarna.... Då sa hon plötsligt: "Nu har jag hånglat med din tallrik." Alltså tallriken hon ätit glassen ifrån ;) Hehe, bara för att det inte ska bli något missförstånd så säger jag det :P Vi har typ lyssnat på Thevampsofficial's cover av One Direction's Little Things minst 7 gånger nu. Haha, men det kommer bli fler. Saga är helt beroende av dem o.o Hon som aldrig hört dem förr. Hon sitter och vaggar fram och tillbaka i bio stolarna vi sitter i och sjunger med  Super gulligt ^^ Kommer ta ett tag innan bilderna kommer upp. Hehe, blir inte mycket till redigerande av bilder när vi lyssnar på 3 super söta och duktiga boys. Smoking hot! Haha, hon satt på golvet och lekte med lego ett tag också. Hörde hennes kommentarer; "Men det fanns ju en ratt också." så satt hon och letade efter den. Sen säger hon: "Kolla!" ingorerade henne för jag höll på att skriva början av det hära. Så skriker hon åt mig: "KOLLA!" Så visar hon upp sitt mästerverk med en stor pistol som inte ens hörde till legot och säger: "Den har faktiskt en snurrstol också."  Och sen snurrade hon på stolen. Haha, stavade hel knasigt. Vart postil istället för pistol... Sen skrev jag om och om igen snyrr istället för snurr :P Saga kommenterade: "Nu har du inte gjort smiliesar på länge." Så jag ändrade från en punkt efter snurr till :P smilien ;) "Jag vill också kunna spela gitarr" säger hon, men hon kan ju spela piano. Varför ska hon då spela gitarr? ;) "Det är snyggare, det låter bättre kanske man ska säga." säger hon. Nu orkar jag inte skriva av det hon säger längre.
 
Sjukt vad höga toner Brad i TheVamps kan ta :D Fyfan, sen är alla tre grabbarna så jävla söta. Vi tycker båda att Tristan är en jätte gulligt namn. Haha, han heter precis likadant som Tingeling kompis ;D Haha, de är ganska lika ut nu när jag tänker efter o.o 
 
Tjena nu äre Saga som skriver det hära ;P Moa är töntig och tittar på Tingeling på sin fritid, bara så ni vet de! ;P
 
Haha, Saga som om att du inte var med när jag såg på den ;) Du kollade ju på den med mig ;) Haha, vi är små flickor inombords! ♥ Aja, bilderna kommer om en stund ;)

2013-01-08
16:36:56

Saga & En Vinter Dag
Är med Saga just nu :) Ska ladda in bilderna som vi tagit idag ^^ Så var beredd på en bild bomb :D Kommer vara på oss båda. Vi sitter och lyssnar på musik just nu ^^ Jao, dags att sätta igång med redigeringen och det ;)

2013-01-05
00:41:17

Home Sweet Home
Nu är jag hemma :D Har inte fotat lika mycket som jag trodde när jag var borta men skitsamma. Har fått träffa min kusins nya tjej (hennes familj föder upp katter, Ragdolls :O :D) Är typ överlycklig ^^ Hehe, har verkligen någonting att fota under sommarn ;) Har sett en massa hästar som jag bara måste fotografera också. Vet om en ponny som är helt underbar, sen är han gammal också :P Syns förstås inte på honom men. Känner på mig att nu när det är nytt år kommer jag att lägga upp många nya bilder. Beror mest på att jag har ett nytt objektiv. Eftersom jag bor vid havet så finns det många sjöfåglar, de kommer inte få vara ifred.... Haha, har nyss sett på Hobbit. Det var inte lika bra som jag trodde. Men sen så hade jag ju brorsan brevid mig som stack upp fötterna i ansiktet på mig så jag uppfattade inte speciellt mycket ur filmen... Har funderat lite under jul lovet och bestämde mig för att fixa mittbena. Fattar inte varför jag inte har tänkt på det förut. Passar mycket bättre till min ansikts form enligt mig. Nu vart det ett långt inlägg inser jag. Är lite smått irriterad på min mobil. Den vägrar att starta. Kan inte vara ute på internet på den bara för det. Så nu måste jag starta datorn uppe, där jag sitter nu och skriver detta, eller tigga åt mig att få sitta vid pappas dator. Tvivlar på att jag får sitta vid den. Så ja, det är bara att gå upp för trappan vänta cirka två minuter sen kan man gå ut på internet. Tar så lång tid för den att starta ;) Sen måste jag logga in på min användare ^^ Bara för att så tänker jag publicera det här inlägget nu för jag orkar inte fundera på mer som jag ska skriva om :P